Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En lättare glasflaska med District 7 Pinot Noir 2020, ett rött vin från Kalifornien i USA
District 7 Pinot Noir 2020 En hållbart producerad pinot noir som ger toner av solvarma hallon, sötsyrliga körsbär och läcker kryddighet.
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region USA, Kalifornien
NR 6578
149,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

District 7 Pinot Noir 2020

En hållbart producerad pinot noir som ger toner av solvarma hallon, sötsyrliga körsbär och läcker kryddighet.


District 7 Pinot Noir 2020 är en charmerande pinot noir som ger mjuka toner av solvarma vildhallon och sötsyrliga körsbär, tillsammans med en lätt kryddighet och finstämt inslag av fat. Golden State på flaska som gör sig strålande till kycklingrätter – men även till en pasta med smörstekt svamp, svartpeppar och parmesan. Vinet gör sig också riktigt bra helt på egen hand.

Druvorna odlas i Central Coast och Monterey, vilket är det sjunde av Kaliforniens 17 vindistrikt.

“Charmerande pinot noir som ger mjuka toner av solvarma vildhallon”

Se när Wine Tables redaktion testar vinet här!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Scheid Family Wines brinner för att tillverka viner av högsta möjliga kvalitet och samtidigt förvalta naturen och stötta sina medmänniskor. Egendomens toppmoderna vineri har utvecklats med hållbarhet i fokus. Hundra procent av druvresterna komposteras och ges åter till vingårdarna och vattnet från vinproduktionen renas och återanvänds. Därtill har familjen Scheid byggt ett vindkraftverk vars elproduktion räcker både till att driva vineriet och förse ytterligare 125 hushåll med el. Vingårdarna och vineriet är certifierade Certified Sustainable enligt California Sustainable Winegrowing Alliance (CSWA). En organisation som tillhandahåller tredjepartsverifiering av Kaliforniska vingårdars engagemang för hållbara vinodlingsmetoder.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.