Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

dreissigacker riesling
Dreissigacker Riesling Organic Trocken 2020 Ett syrligt vin med muskotkryddig parfym från producenten Weingut Dreissigacker.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Tyskland, Rheinhessen
NR 2294
139,-
129%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Dreissigacker Riesling Organic Trocken 2020

Ett syrligt vin med muskotkryddig parfym från producenten Weingut Dreissigacker.


Flörtig Riesling från vackra Rheinhessen med en muskotkryddig parfym, toner av blodapelsin och strama gråa päron. Hög och frisk syra som får det att vattnas i munnen. Passar utmärkt till en hel grillad kyckling späckad med citron och örter, eller bara som den är – sval och ljuvlig!

En apelsinskal-känsla, färskpressad citron och gråa päron innan de fallit av trädet på hösten.

Se när Wine Table provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinmakare är Jochen Dreissigacker, en yngre frontfigur som under de senaste åren uppmärksammats som en av de mer intressanta vinmakarna i regionen. Efter att Jochen tog över egendomen har arbetet med att förbättra vingårdarna och jobba ekologiskt varit i fokus. Successivt har alla odlingar blivit biodynamiska och idag finns ett hållbarhetstänkande som bland annat resulterat i lägre skördeuttag, manuell skörd samt användning av endast naturlig jäst.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.