Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2018 Prissänkt Barbaresco från klassiskt vinhus i Piemonte, this is a bargain!
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 52209
249,-
14%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Fontanafredda Coste Rubin Barbaresco 2018

Prissänkt Barbaresco från klassiskt vinhus i Piemonte, this is a bargain!


Rosendoftande jungfruelig nebbiolo med klassiska inbjudande aromer av nypon, rosor, viol, körsbär och färska örter. Vinet är mycket välstrukturerat med en elegant grace i ett avslut med driv i syra och avklingande rödbärighet. Vinet är från 1 september prissänkt från 249 kr till 189 kr.

Det här vinet matchar du bäst till italienska smakrika rätter som Osso buco eller till vilt. Kör du en smakrik krämig pasta är det natuligtvis också ett alldeles utmärkt val.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Fontanafredda grundades 1858 i Serralunga d'Alba av den förste Kungen av Italien, Vittorio Emanuele II. Vinhuset där ränderna aldrig går ur ägs i dag av entreprenörerna Oscar Farinetti och Luca Baffigo Filangieri, förfogar över 100 hektar vinodlingar och producerar viner i alla prislägen och kvaliteter. Fontanafredda var först i Barolo med både kommunbetecknade och vingårdsbetecknade Baroloviner.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.