Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Garzón Tannat de Corte
Garzón Tannat de Corte Galet prisvärt vin från kända producenten Garzón!
Passar till
Filterknapp: Nöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Uruguay, Maldonado
NR 6455
119,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Garzón Tannat de Corte

Galet prisvärt vin från kända producenten Garzón!


Garzón Tannat de Corte är ett galet prisvärt vin från välkända producenten Garzón! Här har man drygat ut sin Tannat med lite Cab Franc, Marselan och Petit Verdot vilket ger vinet en lite lättare profil. Smaken är pepprig med inslag av mörka plommon, en viss örtighet och en pigg självkänsla. Till detta kan du grilla några morötter (kör gärna lite rökspån också) och servera med en fetare sås smaksatt med anchochili och dragon.

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

En unik växtplats och en miljö utan dess like. Inte långt från kusten och semesterparadiset Punta del Este vid Uruguays södra spets, ligger Bodega Garzóns vingårdar. Här, i ett varierande frodigt landskap som sträcker sig 160 meter över havet växer druvor av högsta kvalitet. Bodega Garzón är en av Uruguays mest välkända och traditionella vinproducenter som med sina över 1000 små vingårdar baserade nära Atlanten, kan dra nytta av varierande mikroklimat.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.