Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Jérôme Arnoux Tradition Blanc
Jérôme Arnoux Tradition Blanc Traditionellt och modernt i ett charmigt möte
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Jura
NR 51871
199,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Jérôme Arnoux Tradition Blanc

Traditionellt och modernt i ett charmigt möte


Jérôme Arnoux Tradition Blanc är ett vårvin, från Jura, av rang med en touch av oxiderade äpplen, nötter, exotisk stenfrukt, örter, kryddor och curry i uppfriskande pigg syra. Klassisk jura-blend av 80 procent chardonnay och 20 procent savagnin från kalkrika lerjordar. Eftersmaken kryddig med ett bett, torrt med anande tanniner i en fin nötig längd. Traditionellt och modernt i ett charmigt möte.

Gott till citronkyckling med rosmarin och svarta oliver serverat med örtbakade ugnspotatisar, till hårdosten Comté eller till ett långkok på fläskkött.

Prova även det populära röda Jérôme Arnoux Tradition.

Se när Wine Table testar vinet här!

 

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Jérôme Arnoux är född och uppvuxen i Montigny-les-Arsuses i Jura. Som 17-åring började han jobba hos olika vinbönder runt Arbois. Cirka 20 år senare blev Arnoux delägare i Le Cellier des Tiercelines som idag förfogar över 15 hektarvinodlingar i Villette-les-Arbois, Montigny-les-Arsures och Pupillin.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.