Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Krone Borealis Cuvée Brut
Krone Borealis Cuvée Brut En riktig guldklimp!
Passar till
Smakikon för drycken: BuffématSmakikon för drycken: SällskapsdryckSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Mousserande
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 74913
131,-
11.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Krone Borealis Cuvée Brut

En riktig guldklimp!


Krone Borealis Cuvée Brut är en juvel stoltserar med en stram hållning och toner av gröna äpplen, vita persikor samt honungsmelon fyller munnen. Efter 18 månader på sin jästfällning får man också en krämig munkänsla, bra mineraldriv och en kexigt avslut. En riktig guldklimp!

”Ett brakfynd från beställningssortimentet som nästan får mig att rodna när jag tänker på den låga prislappen.” –Maja Berthas

Perfekt som fördrink eller till små krustader med brillat-savarin och färska fikon. Eller varför inte servera till krispiga getostkrustader.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Från den bergsomgärdade dalen Tulbagh i Västra Kapprovinsen finner vi det anrika vinhuset Twee Jonge Gezellen och här ligger fokus på bubbel! Twee Jonge Gezellen Estate är en framstående vinproducent som är känd för sin enastående kvalitet och hantverk med sin rika historia och stora passion för vinodling.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.