Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
La Grola 2016 Ikoniska La Grola är en vinnande klassiker från vackra Valpolicella
Passar till
LammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Venetien
NR 42334
245,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

La Grola 2016

Ikoniska La Grola är en vinnande klassiker från vackra Valpolicella


Det här är ett fylligt vin med generösa toner av mörk frukt där toner av plommon, saftiga körsbär och skogsbär kan skönjas. Därtill en läcker pepprighet, finstämt inslag av fat och en syra som vackert balanserar vinets rondör.

Vinet är utsökt att dricka nu och passar såväl ört– och vitlöksdoftande lammracks med hasselbackspotatis som hemlagad pasta med grädde, skogschampinjoner och en fluffig peruk av parmesan.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

I den mest bedårande av omgivningar, mellan Gardasjön och staden Verona, ligger Allegrini – världens mest kända producent av Amarone. Egendomen har varit verksam i Venetien sedan 1600 – talet och spelat en betydelsefull roll genom Valpolicellas historia. I dag drivs vinhuset av sjätte generationens Allegrini. Kullen La Grola Sant Ambrogio di Valpolicella stäcker sig 310 meter över havet och står för några av Italiens allra bästa vingårdar. Vinet består av corvina 80%, oseleta 10 % och syrah 10% och lagras i 16 månader på fat och i 10 månader på flaska.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.