Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

winetable_lalama
Lalama Dominio do Bibei Detta serveras med fördel till sommarens grillade fläskkarré!
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Galicien
NR 95221
204,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Lalama Dominio do Bibei

Detta serveras med fördel till sommarens grillade fläskkarré!


I denna dramatiska och branta vinregion är många av vingårdarna som karvade direkt ur berget. Det här vineriet kombinerar det moderna och traditionella och alla vinerna är mycket omsorgsfullt gjorda. Det här vinet är tillverkat till största del av den lokala druvan Mencia som gärna bjuder på mycket frukt och en fin örtighet – så även här. Vinet är smakrikt och kryddigt med toner av syrliga körsbär, en gnutta fat och mogna plommon. Ett sött stråk av lavendel snirklar sig också förföriskt upp ur glaset. Detta kommer bli toppen till sommarens grillade fläskkarré!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Dominio de Bibei är beläget på en höjd som sträcker sig från 300 till 700 meter över havet. Vingårdarna är strategiskt placerade med nordvästlig och sydvästlig solexponering. I dessa vingårdar utgör 90 procent av planteringarna mencía-druvan, medan de återstående 10 procenten utgörs av brancellao-druvan.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.