Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Le Hurlevent Châteauneuf-du-Pape 2020_winetable
Le Hurlevent Châteauneuf du Pape 2020 Smakrikt, fylligt och kraftfullt med gott om mörk frukt som björnbär, plommon och mörka körsbär.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike
NR 2291
249,-
15,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Le Hurlevent Châteauneuf du Pape 2020

Smakrikt, fylligt och kraftfullt med gott om mörk frukt som björnbär, plommon och mörka körsbär.


Smakrikt, fylligt och kraftfullt med gott om mörk frukt som björnbär, plommon och mörka körsbär. Till det också en näve torkade örter, aningen pepparkrydda och med lite alkoholhetta i avslutningen. Utmärkt till charkuterier eller smakrika rätter på vilt.

Druvorna till vinet kommer från vinrankor som har en medelålder på 40 år och flera av vingårdens lägen planterades för över ett sekel sedan.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Producenten är familjeägda Vignobles Mayard vars vingård omfattar 43 hektar vinodlingar, fördelade på ungefär 30 lägen. Flera med vitt skilda terroir. Terroir är vidare ett viktigt ledord för producenten och alla viner ger på sitt sätt uttryck för vingårdens olika områden och dess skiftande lägen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning