Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Les Lauzeraies Tavel
Les Lauzeraies Tavel Solvarma körsbär, syrliga vinbär och ett läckert drag av mineral.
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Rosévin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 2724
147,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Les Lauzeraies Tavel

Solvarma körsbär, syrliga vinbär och ett läckert drag av mineral.


Les Lauzeraies Tavel är lika flirtigt inbjudande som svalt och finessrikt. Smaken är balanserad, lång och aptitretande. Struktur som ett rött och fräschör som ett vitt gör detta till en mångsidig charmör. Gott om mogna jordgubbar, körsbär, blodapelsin och med en blommig rondör i doften, också lätta inslag av vanilj. 

”Den här pavan hör alltid till mina personliga favoriter vad gäller rosévin på bolis fasta hylla.”–Andreas Grube

Matig rosé som passar året om. En utmärkt följeslagare till såväl färska räkor på bryggan som till grillad kyckling med sommarpotatis, örter och färsk vitlök. Se recept på säsongssallad på potatis och sparris.

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Les Vignerons de Tavel är ett franskt vinkooperativ som även har ett systerkoopertiv i Lirac i Rhônedalen. Tavel är en klassisk rosévinsregion i södra Frankrike. Druvorna odlas hållbart och väljs noggrant ut från Tavels vingårdslägen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.