Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Ett riktigt fynd från höghöjdsområdet Central Ranges Logan Weemala Shiraz
Passar till
GrönsakerLammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Australien, New South Wales
NR 2522
119,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Ett riktigt fynd från höghöjdsområdet Central Ranges

Logan Weemala Shiraz


Logan Weemala Shiraz, ett riktigt fynd från höghöjdsområdet Central Ranges och dessa svala klimat. Elegant rödbärig med toner av björnbär, mogna skogshallon, viol, peppar och balanserade fat. Torr, mjuk, koncentrerad och strukturerad. Fin syra med mörkt röda bär, högprocentig mörk choklad och vitpeppar i ett långt värmande avslut. Vinet tillverkas på shiraz och en liten skvätt viognier och lagras sen på franska ekfat, varav 10 % är nya och resterande en blandning av 1–12 år gamla fat.

Här smäller kvaliteten långt över priset. Logan Weemala Shiraz, är kort och gott en nyanserad charmör med såväl generositet som finess och fräschör.  Matvänligt är bara förnamnet! – Vad sägs om att förgylla helgen med en grillad ryggbiff med grillade tomater, vitlök och färska örter?

“Här smäller kvaliteten långt över priset”

Weemala är urbefolkningen Aboriginal Australians ord för ”good view”, vilket också är namnet på vingården i Central Ranges. Utsikten därifrån är dessutom helt fantastisk!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Det råder ingen tvekan om att Peter Logan hyser stark passion för sina viner och unika ursprung! Från rika jordar cirka 25 mil väster om Sydney i Orange och Mudgee tillverkar Logan viner i en personlig, energidriven och svårslaget läcker stil. Logans odlingar ligger närmare 1 000 meter över havet. Nätter och morgnar är därför svala medan dagarna värms upp av solen och från öknen i väst vilket ger perfekta förutsättningar för mogna druvor, komplexitet och underbar fräschör.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.