Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Louis Roederer Rosé 2015 Nyckeln till våra champagnehjärtan vilar här vid spirande röd frukt, struktur och läskande syra.
Passar till
AperitifFiskSkaldjur
Produkttyp Champagne
Land/Region Frankrike, Champagne
NR 77226
829,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Louis Roederer Rosé 2015

Nyckeln till våra champagnehjärtan vilar här vid spirande röd frukt, struktur och läskande syra.


Louis Roederer Rosé 2015, frisk förförisk roséchampagne från ett champagnehus med djupa kunskaper och naturen som ledstjärna. Ett fulländat exemplar med stor komplexitet och balans mellan ungdomlighet och mognad. Läckert, inbjudande och nyanserat.

Karaktäristiskt för rosé vintage cuvée är att den får mogna under fyra år på jästfällning och minst sex månader efter degorgering. Här förenas koncentration och frukt från perfekt mogen pinot noir med elegans och fräschör från de finaste chardonnaydruvorna i Côte des Blancs. Rosa med guldrim där ljuv parfym av toast och röd frukt för smaken in i mjuk fin mousse, hög syra och fyllig krämig textur. Lång frisk eftersmak av syrliga jordgubbar och vilda hallon. En utmärkt följeslagare till godsaker så som parmesangratinerade havskräftor eller en som perfect match till en toast skagen.

Titta gärna när Wine Table provar vinet.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

År 2022 utsågs Louis Roederer till "The worlds most admired champagne brand in the world". Champagnehuset har skapat viner i över två århundraden. Det ger möjligheten att se tillbaka, dra lärdom och ständigt utvecklas. Ett perspektiv som är avgörande för att ligga i framkant för hållbar odling och framställning av enastående champagner. Champagnehuset strävar efter och tillämpar till största del biodynamiskt jordbruk – en filosofi som går utöver det ekologiska. Förutom att utesluta kemikalier följer alla steg i vinproduktionen en hållbar och jordnära metod. Att skapa välmående växtplatser bygger på ett samspel där respekt och förståelse ger vackert mogen frukt, bördiga vinmarker och Louis Roederers särpräglade karaktär.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.