Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En glasflaska med McManis Petite Sirah, ett rött vin från Kalifornien i USA
McManis Petite Sirah Fylligt vin som ger avtryck!
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region USA, Kalifornien
NR 6520
119,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

McManis Petite Sirah

Fylligt vin som ger avtryck!


McManis Petite Sirah har en djup, mörkröd ogenomtränglig färg. Stor doft av mosade mörka bär och rostade toner av mocca och len choklad. Det är ett fylligt vin med stabil tanninstruktur och är packat med mörk frukt. I avslutningen kommer rostade toner fram. Generöst fruktig smak med tydlig fatkaraktär, inslag av björnbär, plommon, kaffe, mörk choklad, torkade örter och vanilj.

“Fylligt vin med stabil tanninstruktur och är packat med mörk frukt.”

Passar till rustik mat som grytor, stekar, långkok och grillat. God till ost och när man vill ha ett fylligt vin som ger avtryck!

Här hittar du recept till ljuvligt lammlägg med salvia.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjen McManis har varit bönder i Kalifornien sedan 1938 och odlat mandlar, persikor och vindruvor sedan 1938 men det var Ron McManis som idag är 4:e generationen som började producera vin. McManis Family Vineyards startades 1990 av makarna Ron och Jamie McManis. McManis säljer största delen av sina druvor, men behåller en del för den egna produktionen. Man förfogar över drygt 800 hektar vingårdar.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.