Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Winetable Neno Godello Valdeorras
Neno Godello Smaken är vibrerande och elegant med läskande toner av citrus, örter och mineral.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Spaninen, Galicien
NR 52717
175,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Neno Godello

Smaken är vibrerande och elegant med läskande toner av citrus, örter och mineral.


Neno Godello är ett fantastiskt vin på druvan Godello, där druvorna fått växa i vingårdar belägna mellan 500 och 640 meter över havet. Smaken är vibrerande och elegant med läskande toner av citrus, örter och mineral. Samt återfinns också en viss fetma som för tankarna till vaxiga, gula äpplen och som som pricken över i’et finner man även en tjusig blommighet som lägger sig lätt på tungspetsen.   

”Smaken är vibrerande och elegant med läskande toner av citrus, örter och mineral.”

Utsökt matvin som passar till ostar eller ugnsbakad vit fisk, grillade skaldjur, hummer, bläckfisk eller mustig skaldjurssoppa.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Viña Somoza arbetar helt ekologiskt och med så lite påverkan på vinet som möjligt. De grundades för bara några decennier sedan, år 2001, av Victor Fernandez. Under 2015 rekryterade Victor den begåvade Javier Garcia, som tidigare arbetade på 4 Monos, för att ytterligare förstärka kvalitetsarbetet på vingården. Med erfarenheter och expertis inom vinproduktion har Javier Garcia spelat en viktig roll i att förbättra Vinã Somoza kvalitet och anseende. En vingård med de viktigaste tekniska framstegen inom druvklassificering och vinframställning. För att markera noggrannheten i valet av druvor, kasseras de som inte har den kvalitet som produktionen kräver av vinerna.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.