Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

prisvärt spanskt vin
Parajes del Valle Monastrell 2021 Passar det mesta – från charkbrickan, via grillad kyckling till bräserade fläskkotletter med mycket örter.
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Murcia
NR 2532
105,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Parajes del Valle Monastrell 2021

Passar det mesta – från charkbrickan, via grillad kyckling till bräserade fläskkotletter med mycket örter.


Josigt rödvin från Jumilla på ekologiskt odlade druvan monastrell (mourvédre), som vuxit i vingårdar på ca 600 möh. Doft och smak av röda bär, som körsbär och vildhallon, trängs i en torrt och stramt örtig och kryddig kostym, lite ungt och spretigt men mycket bra sett till priset. Avslutet bjuder en läskande syrlig finish med lätt struktur.

Ett vin till löjligt bra pris som passar det mesta, från charkbrickan, via grillad kyckling till bräserade fläskkotletter med mycket örter.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Producenten Parajes del Valle Bodegas y Viñedos har sitt säte i Jumilla, i provinsen Murcia i sydöstra Spanien. Vingårdarna i området ligger ofta på hög höjd, just detta vin kommer från odlingar på cirka 600 meters höjd. Vinmakare är María Jover Sánchez.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.