Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på AdVinskalender, den nya trenden är här!

AdVinskalender, den nya trenden är här!

Bild på Pär Strömberg
Pär Strömberg Chefredaktör & Vinskribent

Lästid: 1 minut

Ingen har väl undgått hypen runt adventskalendrar med mer eller mindre värdefulla treats? Allt från hår- och hudvård, sexleksaker och matkalendrar florerar marknaden och lockar med otroliga erbjudanden och dealer. Och, nja, det heter kanske inte AdVinskalender egentligen, det är något som vi tyckte passade i sammanhanget. Det är ett kul initiativ och en annorlunda vinlåda där en spännande lucköppning väntar den som beställer. Fler kul jultips är på gång så håll koll här på webben så du inte missar någonting - God vinjul!

En adventskalender med vin bakom varje lucka, är det verkligen något för alla oss vinälskare?

Choklad, tuggummi och visdomsord i all ära men få saker slår en adventskalender fylld med vin. Tänk dig att börja december med 24 luckor vinglädje att se fram emot. Upptäck olika druvsorter, vingårdar och vinområden. Kanske hittar du ett nytt favoritvin – kanske hittar du fler?

När jag provade igenom kalendern med vin från hela världen var det en salig blandning av högt och lågt. Men faktum kvarstår att det var en rolig mix och ett antal fina överraskningar. Man kanske inte köper den här kalendern och man förväntar sig toppviner från Grand Cru-lägen i Bourgogne. Snarare är det en perfekt present eller treat till sig själv. Flaskorna är dessutom små och lagom för två… glas.

Vinoteket.se ligger bakom just dessa kalendrar och de finns att beställa hem genom deras hemsida för distanshandel.

Julkalender vin

Välj mellan tre olika adventskalendrar

En bubbelkalender, en fylld med viner från Italien och en med vin från olika delar av världen – här finns adventskalendrar för alla olika sorters vinälskare.

Bild på en advinskalender från vinoteket på wine table med bubbel

En kalender fylld med bubbel

Till den som älskar bubbel är advenskalendern “Italian Sparkling Christmas” ett givet val. En flaska friskt och spännande mousserande vin från Italien om dagen, ända fram till julafton! Prosecco, Spumante, vitt och rosa – totalt 11 olika och unika bubblande viner om 24 flaskor med 20 centiliter i varje. (Pris: 1299 kronor.)

Bild på en advinskalender från vinoteket på wine table från italien

Adventskalender med vin från Italien

Vem tycker inte om italienska viner?  “A taste of Italian Christmas” är en advenstkalender med 24 luckor fyllda med bubbel, vitt och rött vin från olika delar av Italien. Du får flera olika viner om 24 flaskor med 18,7 eller 20 cl i varje. Och, du får en liten gåva i lucka 25. Bara en sån sak. (Pris: 1299 kr.)

Bild på Bild på en Bild på en advinskalender från vinoteket på wine table från hela världen

24 luckor med vin från hela världen

För den som vill upptäcka mer finns även en vinkalender fylld med 24 småflaskor vin från olika vingårdar runt om i världen. Överraskas med en flaska vitt, rött eller bubbel varje dag från första december fram till julafton. En garanterad hit för alla vinälskare! Se bilden nedan. (Pris: 1599 kronor.)

WInetable_advinskalender

Se alla julkalendrar här, välj din favorit och klicka hem den snabbt – innan någon annan gör det!

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.