Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Klassisk ripasso som bjuder på värmande och kryddiga toner, ett rött vin från Venetien i Italien
Klassisk ripasso som bjuder på värmande och kryddiga toner Pasqua Valpolicella Ripasso Superiore
Passar till
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Venetien
NR 5353
149,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Klassisk ripasso som bjuder på värmande och kryddiga toner

Pasqua Valpolicella Ripasso Superiore


Pasqua Valpolicella Ripasso Superiore är en klassisk och ärlig ripasso som bjuder på en värmande och kryddig framtoning där kontakten med pressresterna från Amarone bidrar till en mustigare och fylligare kropp. Här blandas mörka frukter med inslag av russin, körsbär och söt choklad.

Här blandas mörka frukter med inslag av russin, körsbär och söt choklad.

Fungerar utmärkt som vintervärmare tillsammans med en mustig gryta på vilt eller varför inte till detta lammlägg med salvia.

Se när Wine Table provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Familjeföretaget Pasqua startades 1925 i italienska Veneto av två bröder med ursprung från Apulien. Efter att ha sålt vin i ett par år bestämde de sig för att köpa mark utanför Verona i Veneto där de startade upp sin vingård och egen produktion. Idag är det tredje generationen Pasqua som driver vingården och i Sverige har de framför allt blivit kända för sina viner från Valpolicella, men de gör även innovativa projekt på andra håll i Italien. De har bland annat utökat sina ägor med vingårdar i Apulien och på Sicilien och producerar idag hela 15 miljoner flaskor vin per år.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.