Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Piemonte Rosso Biologico, 2017, ett rött vin från Piemonte i Italien
Piemonte Rosso Biologico, 2017 En Super-Piemontesare från anrik familjegård.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
99,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Piemonte Rosso Biologico, 2017

En Super-Piemontesare från anrik familjegård.


I samarbete med Wine Affair

Bakom vinerna från San Silvestro ligger Sartirano, en familj med händerna djupt rotade i jorden de brukar. Idag är det fjärde generationen, bröderna Paolo och Guido, som framgångsrikt driver vingårdarna och vineriet, vackert beläget i byn Novello i själva hjärtat av Barolo. Förutom sina kraftfulla och smakrika Barolos producerar Sartiranos även en ansenlig del av druvan barbera. Tradition och innovation är ledord som Sartiranos försöker efterleva i produktionen av sina kvalitetsviner. Dessutom är man en av de största producenterna av ekologiskt märkta viner i Piemonte, något vi uppmärksammat här i Sverige genom deras populära ekologiska vin Piemonte Barbera.

Smakerna och dofterna i Piemonte Rosso Biologico 2017 är klassiska för området med rena mörka bärtoner, körsbär, blåbär och skogshallon med florala element som viol, ros och färska örter.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.