Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Vin från Alsace
Pinot Gris Roche Calcaire Domaine Zind-Humbrecht 2020 En lysande ambassadör för pinot gris från Alsace som verkligen visar precision, ambition och fokus.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 79976
249,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Pinot Gris Roche Calcaire Domaine Zind-Humbrecht 2020

En lysande ambassadör för pinot gris från Alsace som verkligen visar precision, ambition och fokus.


En lysande ambassadör för pinot gris från Alsace som verkligen visar precision, ambition och fokus. Härligt fet i munnen med gott om aprikos och mogen grapefrukt, men också en svalkande syrlighet som balanserar upp. Matvänligt så det sjunger om det, gärna till lite kryddstarkare mat.

Gott om aprikos och mogen grapefrukt, men också en svalkande syrlighet som balanserar upp.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Domaine Zind-Humbrecht grundades 1959 men familjen Humbrecht har en vinhistoria som sträcker sig ända till början på 1600-talet. Idag är Oliver Humbrecht ansvarig för både företaget och vinmakningen. Domaine Zind-Humbrechts vineri är beläget i Turckheim och förfogar över några av Alsace bästa vingårdslägen. Producenten är även pionjär i regionen när det kommer till biodynamisk vinodling.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.