Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Raventós Rosell Portium, ett mousserande vin från Spanien, Katalonien
Raventós Rosell Portium Elegant bubbel med smak av röda bär.
Produkttyp Mousserande vin
Land/Region Spanien, Katalonien
139,-
11,5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Raventós Rosell Portium

Elegant bubbel med smak av röda bär.


Raventós Rosell Portium Cava Brut Rosé bjuder på en krämig, bubblig munkänsla och ett fint balanserad avslut mellan syra och sötma. Vinet har en doft av röda bär som jordgubbar och skogshallon som även återkommer i den eleganta smaken.

“Cava Brut Rosé bjuder på en krämig, bubblig munkänsla”

Passar utmärkt som aperitif eller till en smakrik charkbricka. Här kan du läsa om hur Wine Table dukar fram lyxigt tilltugg till bubbel i form av laxtartar med grapefrukt!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Historien började när Joan Raventós Rosell och Maria Carme Vallverdú Ferrer förvärvade Heretat Vall-Ventós 1985. Från ett fågelperspektiv syns kombinationen i grått och brunt av sten och trä med det gröna på hektaren av perfekt ordnade vingårdar som omger och smälter samman i det stora huset. Med ett syfte som har bibehållits genom åren: att skapa viner och cava med egen, unik och differentierade stil.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.