Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

sydafrikanskt rött vin
Reyneke Cornerstone 2019 Gott från Sydafrika – perfekt till stekt entrecôte, ugnsrostade rödbetor och slät crème med parmesan
Produkttyp Rött vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 73639
199,-
13,5 %
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Reyneke Cornerstone 2019

Gott från Sydafrika – perfekt till stekt entrecôte, ugnsrostade rödbetor och slät crème med parmesan


Välbalanserat och smakintensivt rött vin från Stellenbosch. Fullt av mörka bär, en finstämd kryddighet, fat, kakao, rostat kaffe och en aning rökighet. På tallriken passar en stekt skiva entrecôte alldeles perfekt, gärna med ugnsrostade rödbetor, en slät crème med parmesan och dragon samt lättkokta edamamebönor och finklippt gräslök.

Ett välbalanserat och smakintensivt rött vin från sydafrikanska Stellenbosch.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

En mer sympatisk människa får man leta efter och den kärlek och respekt som Johan Reyneke hyser för medmänniskor och natur får sannerligen hans viner att smaka extra gott på tungan. Ett vin som är inte bara ett lysande exempel på Bordeauxstil från Stellenbosch, utan även hjälpt till att finansiera såväl bostäder som utbildning till Johans anställda.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mer inspirerande läsning