Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

the butcher rött
The Butcher Pinot Noir Kryddig och fruktig med mogna jordgubbar, oregano och en nypa vitpeppar.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Österrike, Burgenland
NR 70521
169,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

The Butcher Pinot Noir

Kryddig och fruktig med mogna jordgubbar, oregano och en nypa vitpeppar.


The Butcher Pinot Noir, örtigt och rödbärig doft med not av jordgubb, blåbär och vildhallon uppbackad av kryddiga ekfat. Saftig och läskande syra med torra unga tanniner. Smaken domineras av moreller, skogsbär och sandelträ, vitpeppar och angenämt bitter örtighet. Godast till rätter på vildfågel eller till en smakrikt anrättad kyckling med mycket färska örter.

Mycket pinot för pengarna och etiketten kommer med säkerhet skapa diskussioner runt middagsbordet. Lägg undan för lagring i 4-5 år om du vill ha ytterligare toner av mognad till vinet.

Se när Wine Tables redaktion provar vinet här

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Från Burgenland i Österrike kommer detta vin från slaktaren Hans Schwarz som tog klivet och sadlade om till vinproducent. Vinmakare Alois Kracher och Manfred Krankl från Sine Qua Non hjälpte Hans Schwarz att komma igång och på den vägen är det.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.