Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

WineTable Vickery Riesling Australien
Vickery Eden Valley Riesling 2022 Nyanserad, fräsch och ung med exotisk frukt
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Australien, South Australia
NR 93579
149,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Vickery Eden Valley Riesling 2022

Nyanserad, fräsch och ung med exotisk frukt


Vickery Eden Valley Riesling 2022 från Eden Valley, Australien. Vinets höga friska syra lyfter aromerna som består av exotisk frukt, persika, galiamelon, krispig grönt äpple och fläder. Elegant och charmig med örtighet som ligger kvar i gommen.

Nyanserad, fräsch och ungt vin som kan njutas som den är nu eller, om du vill, lagra i några år och se hur vinet blommar ut. Servera gärna till goda rätter av fisk- och skaldjur en varm sommardag eller varför inte till en läcker potatis- och sparrissallad.

Se när Wine Table provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Nordost om Adelaide i södra Australien ligger vineriet Vickery, uppkallat efter vinproducenten John Vickery som har producerat viner av riesling sedan 1951. John Vickery är erkänd som gammal mästare i riesling i Australien och hans karriär sträcker sig över femtio år. Han har utmärkts med över 50 troféer och över 400 guldmedaljer. 2007 tilldelades han Medal of Order of Australia för ”service till vinindustrin som oenolog, särskilt genom utvecklingen av innovativa metoder för produktion av rieslingviner.”

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.