Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Mörkfruktig ton, härligt kryddiga drag och finstämt inslag av fat Vivir Sin Dormir Monastrell Organico 2020
Produkttyp Rött vin
Land/Region Spanien, Jumilla
NR 2559
109,-
14,5%
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mörkfruktig ton, härligt kryddiga drag och finstämt inslag av fat

Vivir Sin Dormir Monastrell Organico 2020


Vivir Sin Dormir är ett stramt och stilrent vin med mörkfruktig ton, härligt kryddiga drag och finstämt inslag av fat. En vass match till det goda nygrillade köttet.

Fint att veta:
Omkring 60 procent av produktionen exporteras, men Arráez är ett namn av vikt även på hemmamarknaden och den lokala kulturen ligger varmt om hjärtat. Bodegas Antonio Arráez stödjer såväl den lokala fotbollsklubben som lokala konstnärer som erbjud ställa ut sina verk i vineriet, där det även anordnas konserter och filmvisningar.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Dynamik och entusiasm kännetecknar Bodegas Antonio Arráez, familjeegendomen som idag drivs av Toni Arráez. Toni med sitt unga, passionerade team strävar efter att erbjuda viner av hög kvalitet i en drickbar, omedelbar stil. I vingårdarna råder ekologiska principer, även fast bara vissa delar är certifierade – det torra och varma klimatet i Valencia gör att inga kemiska bekämpningsmedel behövs. Den karga jordmånen här består huvudsakligen av kalksten och vinrankornas rötter får söka sig djupt ner i marken efter näring vilket ger uthålliga, starka rankor och druvor av hög kvalitet. Druvorna till fruktdrivna, balanserade Vivir Sin Dormir plockas från vingårdar belägna drygt 600 meter över havet och vinet lagras i sex månader på en blandning av franska, amerikanska och ungerska ekfat.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.