Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

WineTable Alvariñho Contacto Portugal
Alvariñho Contacto Pålitligt fynd som är en fröjd för smaklökarna! 
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Portugal, Vinho Verde
NR 6707
127,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Alvariñho Contacto

Pålitligt fynd som är en fröjd för smaklökarna! 


Alvariñho Contacto är ett riktigt läckert vårvin! Här har vi blommor, generös päronfrukt, gröna örter, persika och gott om färskpressad citrus i suverän harmoni. Portugal och Vinho Verde är ursprunget, och det här är en flaska som verkligen är en trotjänare på den fasta hyllan. Pålitligt fynd som är en fröjd för smaklökarna!

”Alvariñho-mästaren Anselmo Mendes går alltid att lita på och här presenteras en särdeles frisk och pigg variant som funnit länge i sortimentet.”

Maja Berthas, Wine Table – Maj 2023

Det här vinet är perfekt till en liten skaldjursentré eller om man behöver något att fräscha upp sig med mellan rätterna på en lång middag.

Varför inte testa till ostron, här hittar du ostron på två sätt!

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Anselmo Mendes är känd för sina utmärkta vinerna han producerar men också för det överraskande och konsekventa sättet han förnyar sig. Genom att kombinera användningen av urgamla tekniker, som jäsning på skinn. Med djärva vinframställningsmetoder som jäsning av Alvarinho på ekfat, är han etablerad i Portugal och utomlands med en originell design och sin egen identitet.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.