ombud eller direkt hem.
Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay 2020
Njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.
Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay 2020 är ett sydafrikanskt vitt vin som verkligen får hjärtat att slå ett litet extra slag. Fylld med smaker som saffran, mineral, mandelmassa och mängder av solmogen frukt. En knivskarp syra som bidrar till vinets stora komplexitet. Passar perfekt till asiatiska smaker – njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.
Fylld med smaker som saffran, mineral, mandelmassa och mängder av solmogen frukt. En knivskarp syra som bidrar till vinets stora komplexitet.
Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.
ombud eller direkt hem.
Om Producenten
Catherine Marshall Wines är vinproducenten i Western Cape. Druvorna till vinet kommer från Elgin och Stellenbosch och endast pressmusten används. Jäsningen sker spontant utan tillsatt jäst, i lerkärl, så kallade amforas.