Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay Njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 74542
339,-
13.5%
750 ml
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay

Njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.


Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay är fylld med smaker som saffran, mineral, mandelmassa och mängder av solmogen frukt. Sydafrikanskt vin med knivskarp syra som bidrar till vinets stora komplexitet.

”Ett sydafrikanskt vitt vin som verkligen får hjärtat att slå ett litet extra slag.”

Passar perfekt till asiatiska smaker – njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom. Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.

 

Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Catherine Marshall Wines är vinproducenten i Western Cape. Druvorna till vinet kommer från Elgin och Stellenbosch och endast pressmusten används. Jäsningen sker spontant utan tillsatt jäst, i lerkärl, så kallade amforas.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.