Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

vin till asiatisk mat
Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay 2020 Njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 74542
312,-
14%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay 2020

Njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.


Catherine Marshall Chenin Blanc Fermented in Clay 2020 är ett sydafrikanskt vitt vin som verkligen får hjärtat att slå ett litet extra slag. Fylld med smaker som saffran, mineral, mandelmassa och mängder av solmogen frukt. En knivskarp syra som bidrar till vinets stora komplexitet. Passar perfekt till asiatiska smaker – njut till små skivor av färsk lax toppad med sojamajonnäs och forellrom.

Fylld med smaker som saffran, mineral, mandelmassa och mängder av solmogen frukt. En knivskarp syra som bidrar till vinets stora komplexitet.

Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Catherine Marshall Wines är vinproducenten i Western Cape. Druvorna till vinet kommer från Elgin och Stellenbosch och endast pressmusten används. Jäsningen sker spontant utan tillsatt jäst, i lerkärl, så kallade amforas.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.