Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Bästa grillvinet
Chateau Ste Michelle Cabernet Sauvignon Det perfekta grillvinet med doft av svartvinbär, körsbär, vanilj, kaffe och kakao.
Produkttyp Rött vin
Land/Region USA, Washington State
NR 6203
151,-
13,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Chateau Ste Michelle Cabernet Sauvignon

Det perfekta grillvinet med doft av svartvinbär, körsbär, vanilj, kaffe och kakao.


Klassisk druva från klassisk mark, och det här är verkligen vad vi på Wine Table kallar för ”It’s a Bargain” – du får helt enkelt väldigt mycket njut för pengen. Doft och smak bjuder på svartvinbär, mogna körsbär, vanilj, nymalet kaffe och några stänk kakaopulver. Fin struktur där både smakdjup och balans imponerar.

Doft och smak bjuder på svartvinbär, mogna körsbär, vanilj, nymalet kaffe och några stänk kakaopulver.

Se när Wine Tables redaktion testar vinet här!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Det är Ste Michelle Wine Estates som står bakom vinet, en företagsgrupp som grundades 1986, men några av de vinerier som ingår i gruppen har varit verksamma ända sedan 1934 – då förbudstiden i USA upphörde. Förutom att samarbeta med vinerier längs USAs västkust gör koncernen även vin tillsammans med kända vinerier som Dr Loosen i Mosel och Marchesi Antinori i Toscana.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.