Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Domaene Gobelsburg Langenlois Grüner Veltliner 2019 Det här är en frisk fläkt med läcker energi och aromatiska toner där inslag av gråpäron, honungsmelon och lime sveper vackert kring en frisk syra.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Österrike, Kamptal
NR 6287
129,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Domaene Gobelsburg Langenlois Grüner Veltliner 2019

Det här är en frisk fläkt med läcker energi och aromatiska toner där inslag av gråpäron, honungsmelon och lime sveper vackert kring en frisk syra.


Druvorna till Domaene Gobelsburg Kamptal Grüner Veltliner skördas i vingårdarna runt Schloss Gobelsburg och vinet jäser på ståltank. Det här är hantverk ut i fingerspetsarna till ett synnerligen blygsamt pris. En frisk fläkt med läcker energi och aromatiska toner där inslag av gråpäron, honungsmelon och lime sveper vackert kring en frisk syra. En lika fin aptitretare som en strålande följeslagare till grillade blåmusslor med smör, vitlök och persilja.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Hos anrika Schloss Gobelsburg har man odlat och tillverkat vin sedan 1171. I år firar egendomen således 850 år. Det är en skaplig historiebok som skrivits under detta knappa millenium där munkar gjorde vinerna vida kända i Europa. Idag drivs egendomen av vinmakaren Michael Moosbrugger som förfogar över 35 hektar vingårdar. Alla ligger de i sluttningar och terrasser runt dalen av floden Kamp, nära staden Langenlois och byn Gobelsburg nordväst om Wien.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.