Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

brittiskt bubbel rosé
Gusbourne Rosé Brut 2018 En mousserande topp-rosé med precision och elegans som när en poet sätter ut skiljetecken.
Produkttyp Mousserande rosévin
Land/Region Storbritannien, England
NR 93735
395,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Gusbourne Rosé Brut 2018

En mousserande topp-rosé med precision och elegans som när en poet sätter ut skiljetecken.


Gusbourne Rosé Brut är ett Engelskt bubbel med anor och framtid, en förförisk sputnikälskling med röda äpplen och citrus, frisk syra och påtagligt koncentrerad rödbärighet av körsbär, smultron med salthaltig stenig mineralitet och solvärmd frukt i avslutet. Ett roséskum med precision och elegans som när en poet sätter ut skiljetecken.

Ahh, så charmigt. Som en bukett med blommor, en korg full av röda bär. Riktigt läckert rosébubbel som är underbart att sippa på egen hand men som också gör sig prima till maten – allt från charkbricka till kyckling.

Sen när Wine Table testar vinet: här

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Den ursprungliga gården för Gusbourne Rosé Brut anlades redan år 1410 i Appledore, Kent, av familjen Goosebourne. Sedan 2006 är Gusbourne Estate en vinproducent med egendomar i både Kent och West Sussex, 93 respektive 60 hektar vardere. Vineriet använder enbart druvor från egna odlingar och fokus ligger på de traditionella champagnedruvorna chardonnay, pinot noir och pinot meunier. På flaskornas etiketten finns en ny variant av familjen Goosebournes vapensköld, vilken föreställer tre gäss.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.