Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En glasflaska med Ekologiskt, bärigt och mjuk pinot noir , ett rött vin från Alsace i Frankrike
Ekologiskt, bärigt och mjuk pinot noir Gustave Lorentz Evidence Pinot Noir
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Alsace
NR 71970
199,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Ekologiskt, bärigt och mjuk pinot noir

Gustave Lorentz Evidence Pinot Noir


Gustave Lorentz Evidence Pinot Noir 2021 är ett ekologisk och veganvänligt trevlig pinot noir från Alsace som kryllar av färska bär som hallon, körsbär och jordgubbar både i doft och smak. De bäriga tonerna flätas samman med god kryddighet, fatkaraktär och en trevlig syra som ger en välsvarvad balans i eftersmaken.

“Kryllar av färska bär som hallon, körsbär och jordgubbar”

Para ihop detta mjuka och trevliga vin tillsammans med lättare rätter av ljust kött eller vegetariskt. Milda, krämiga ostar som brie och brillat savarin är också en underbar kombination med detta vin.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Gustave Lorentz är familjeägd och grundades 1836. Idag, efter sju generationer, är George Lorentz ägare av egendomen som ligger i den lilla byn Bergheim. I början av 2000-talet har George Lorentz börjat arbeta mot en ekologisk odling. Vingårdarna, på cirka 33 hektar, är sedan 2012 ekocertifierade av Ecocert.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.