Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

winetable_itsabargain_jeanneret_riesling
Jeanneret Big Fine Girl Riesling 2019 Gott till asiatiska rätter med lite hetta och sushi.
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Australien, Clare Valley
NR 2401
99,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Jeanneret Big Fine Girl Riesling 2019

Gott till asiatiska rätter med lite hetta och sushi.


Jeanneret Big Fine Girl Riesling 2019 är ett resultat av naturlig ambition och att spegla årgång, druva och terroir. Här finns en sötfruktig nos av melon, päron, vag hint av gummi, gul frukt, stenfrukt, lime och smågodis med krispig syra. Och friskt stenig mineralitet. Det är ett bra prissatt vin med örtigt, sött och bittercitrusfriskt avslut. Vinet är gott till asiatiska rätter med lite hetta och till sushi.

”Bra prissatt vin med örtigt, sött och bittercitrusfriskt avslut”

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Jeanneret Wines vingårdar hittar vi i Claire Valley norr om Adelaide i South Australia. Gården grundades 1992 och drivs fortfarande av familjen Jeanneret, vars filosofi är enkelhet och naturlighet. Viner från Jeannaret ska vara generösa i smak och kvalitet, och ge ett sant uttryck för den plats, terroir, de kommer ifrån. Vinmakaren Ben Jeanneret köper in druvor från lokala odlare, men odlar själv Shiraz, Cabernet and Malbec på sin 60 hektar.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.