Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Kenwood Six Ridges Russian River Valley Chardonnay 2018, ett vitt vin från Kalifornien i USA
Kenwood Six Ridges Russian River Valley Chardonnay 2018 Kvalitetsvin där nyanserad smak med inslag av ananas, röda äpplen, kardemumma och vanilj leder vägen.
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region USA, Kalifornien
NR 5715
225,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Kenwood Six Ridges Russian River Valley Chardonnay 2018

Kvalitetsvin där nyanserad smak med inslag av ananas, röda äpplen, kardemumma och vanilj leder vägen.


En stjärna från Sonoma County i norra Kalifornien. Doft och smak bjuder på brynt smör, vanilj, mogen gul frukt och lite apelsintoner. Matvänligt med bra längd. Slå upp till kyckling i lergryta, grillade skaldjur eller till sallad med syrlig getost och färsk mango. Servera vid 10-12°C.

Vinet med sin fatkaraktär har lagrats på franska ekfat och de handplockade druvorna har pressats som hela klasar för att sedan få jäsa på ståltank.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Kenwood Vineyards ligger i välkända Sonoma County i Kalifornien, där vin producerats sedan 1970. Hög kvalitet i alla led är grunden till framgångssagan och det kalasvin du har framför dig.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.