Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Kershaw Clonal Selection Elgin Pinot Noir, ett rött vin från Piemonte i Italien
Kershaw Clonal Selection Elgin Pinot Noir Ljuvlig fruktrikedom, en välsvarvad struktur och en spännande mineralrökighet i doften
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 93608
2499,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Kershaw Clonal Selection Elgin Pinot Noir

Ljuvlig fruktrikedom, en välsvarvad struktur och en spännande mineralrökighet i doften


Mycket elegant och snygg Pinot från svala Elgin, strax sydost om Kapstaden. Här finns en ljuvlig fruktrikedom, en välsvarvad struktur och en spännande mineralrökighet i doften. Smaken bjuder på en kärna av något fruktsött som påminner om violtabletter vilket ger en vacker värme till vinet. Servera till helstekt kyckling med örter, vitlök och chorizo.

Mycket elegant och snygg Pinot från svala Elgin

– Maja Berthas, februari 2023

Se när Wine Table provar vinet här.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

2012 etablerade ägaren Richard Kershaw MW, Richard Kershaw Wines till skapa utvalda, platsspecifika vinparadigm för svalt klimat från olika ädla druvor det vill säga sådana med förmågan att producera exempel i världsklass. Sydafrikas coolaste vindistrikt, Elgin Valley, reflekterade dessa principer som drar nytta av högre höjd, närhet till havet, specifikt molntäcke, höga kylenheter och ett stort dygnsområde, vilket möjliggör för de tyska druvorna, Chardonnay, Syrah och på senare tid Pinot Noir, för att visa en känsla av plats.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.