Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Långmyre Vineri Come May
Långmyre Vineri Come May Ekologiskt, syrligt och lätt rödbärigt rosé.
Passar till
Smakikon för drycken: SällskapsdryckSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: Grönsaker
Produkttyp Rosévin
Land/Region Sverige, Gotlands län
NR 37491
180,-
11.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Långmyre Vineri Come May

Ekologiskt, syrligt och lätt rödbärigt rosé.


Långmyre Vineri Come May är gotländskt ekologiskt rosévin av piwi-druvan merlot kanthus. Syrligt och lätt rödbärigt med hög syra och smaker av smultron, rabarber, röda vinbär och örter med angenäm och aptitlig blodgrapefruktbeska i avslutet.

”Långmyre Vineri vill vara en del i att leda Sverige in i en ny vinvärld, där viner produceras och konsumeras med gott samvete.”

Fin som aperitif och till lättare fräscha sommarsallader och skaldjur.

Läs mer om Långmyre Vineri här.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Långmyre Vineri är en ung och ambitiös vingård belägen på Gotland och grundad av Andrea Guerra och Emma Serner, 2018. Vingården har hybriddruvor från norra Italien och ett stort fokus på hållbarhet samt att producera utsökta viner. I nuläget arbetar de hårt för att öka produktionen, med sikte på att en dag kunna sträcka sig utanför landets gränser.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.