Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Marzal Albarino
Marzal Albarino Mineraltoner som påminner om en frisk havsbris!
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Spanien, Galicien
229,-
12,5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Marzal Albarino

Mineraltoner som påminner om en frisk havsbris!


Marzal Albarino från bodegas Trenza är ett ungt vin från spanska Galicien med tilltalande aromer av lime, gröna äpplen och vit persika, kombinerat med mineraltoner som påminner om en frisk havsbris. Smaken är livlig med massor av färsk frukt, skarp syra och lätt salt känsla som gör att vinet upplevs som kittlande på tungan. Vinet passar perfekt till fiskrätter, ostar med mild karaktär som getost. Eller varför inte helt på sin egen hand som det perfekta mingelvinet!

”Lyxigt krispig Albariño som kittlar på tungan”

Se när Wine Tables redaktion provar vinet här!

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Bodegas Trenza betyder fläta på spanska och sammanfattar vingårdens identitet bestående av två bröders sammanflätade livserfarenhet och gemensamma kärlek till förädlad druvmust. Bröderna Tofterup har båda gjort en karriär inom vin på olika håll innan de valde att gå samman i familjeprojektet Bodegas Trenza. - Bodegas Trenza och blev utsedd till Årets spanska vinmakare 2016 och 2018. Idag arbetar de tillsammans för att skapa spännande och kvalitetsdrivna viner på flera olika druvsorter i regionen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.