Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Wine Table Mullineux Syrah Sydafrika
Mullineux Syrah Klassiskt rödpang från Sydafrika!
Produkttyp Rött vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 90153
249,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Mullineux Syrah

Klassiskt rödpang från Sydafrika!


Mullineux Syrah är vinet där smaken är packad med mörka bär, kryddor och en snygg charkighet. Här blandas toner av björnbär, kakao, violtabletter, svartpeppar och fat i en himmelsk kombination.

”Om man ska dricka något riktigt klassiskt från Sydafrika så ska man leta efter en ”Swartland Syrah”. Numera är druvan närmast synonym för området och just detta exempel borgar alltid för kvalitet.” –Maja Berthas

Bara att dra i gång grillen och hälla upp ett stort glas. Utmärkt att servera till rätter av lamm- eller nötkött. Se recept på Wine Tables entrecôte och syrlig senapsvinägrett.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Mullineux Family Wines startades 2007 och drivs av ägarna Andrea och Chris Mullineux. Andrea är skolad på UC Davis i Kalifornien och Chris på Universitetet i Stellenbosch. Vineriet och vingårdarna ligger i och runt Riebeek Kasteel, Swartland. Bland de röda vinerna ligger fokus främst på Syrah. 

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.