Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Savigny-lès-Beaune Les Lavières Premier Cru 2018 Anrikt och klassiskt från Bourgogne.
Passar till
FläskFågelLamm
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Bourgogne
NR 2594
499,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Savigny-lès-Beaune Les Lavières Premier Cru 2018

Anrikt och klassiskt från Bourgogne.


I samarbete med Lively Wines.

Bouchard Père et Fils grundades av Michel Bouchard 1731 i Beaune, och är en av de äldsta vinegendomarna i Bourgogne. Idag är familjen inne på 9e generationens vinmakare. I sin önskan att bygga upp en exceptionell vinegendom i Côte d’Or Bouchard Père et Fils erbjuder ett rikt utbud av prestigefyllda ursprung såsom Montrachet, Corton-Charlemagne, Beaune Grèves Vignes de l’Enfant Jésus, Bonnes-Mares, Meursault Perrières och många fler, namn som alla andas historia.

Genom att kombinera tradition och nytänkande arbetar Bouchard Père et Fils hårt för att frambringa de enskilda egenskaperna från varje enskilt vingårdsläge och årgång i samtliga sina viner. Denna strävan resulterar i fantastiska viner med egna personligheter och charm

Härlig och god bourgogne måste inte kosta skjortan, man kan få riktigt bra kvalitet för pengen om man vet var man ska leta. Alla stora hus månglar inte ut kvantitet, ett lysande exempel har vi här. Saftigt, josigt och bärigt med smaker av skogshallon, jordgubbar och lingon uppbackat av mer strukturella toner av av nougat, sandelträ och vitpeppar. Passar till höstens vildfåglar men även till lättare ljusa kötträtter på fläsk och lamm.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.