Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021 - WineTable
Winetable_vintips_spier_signature
Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021 Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla, utmärkt till dina färska skaldjur eller din nyfångade fisk.
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Coastal Region
Alkoholhalt 13,5%
Ekologiskt NEJ
Pris 79,-

Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021

Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla, utmärkt till dina färska skaldjur eller din nyfångade fisk.


Spier Wines är ett viner med anor som grundades redan år 1692 av Arnout Janz. Deras första vin framställdes dock först 1712. Idag heter källarmästaren Frans Smit, som med sin vision och investeringar i vineriet, har ökat produktionen de senaste åren. Spier Wines anläggning ligger i Stellenbosch och är en av de mest prisbelönade vingårdarna i Sydafrika. Många av de byggnader som uppfördes vid ursprunget finns fortfarande kvar och är en stor turistmagnet.

Sedan 1970-talet har vinentusiaster kunnat besöka vingården för att uppleva hantverket och de imponerande arkitektoniska inslagen på plats. Målet har varit att ta sitt ansvar gentemot både miljön och samhället, och Spier Wines är kända för sin ansvarsfulla hantering av turismen. Vingården har på grund av detta fått erkännanden från många olika externa organisationer. Bland annat FTTSA (Fair Trade in Tourism) och WIETA (Wine Industry Ethical Trade Association).

Manuellt skördade druvor som jäst och lagrats på ståltank varav fyra månader på jästfällning.
Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla, frukten är bivaxgul med inslag av gröna toner av krusbär och päron och lime. Utmärkt till dina färska skaldjur eller din nyfångade fisk.

Du missar väl inte dessa godingar