Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021
Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021 Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 2234
91,-
13%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Spier Signature Sauvignon Blanc Sémillon 2021

Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla


Vinifierat på manuellt skördade druvor som jäst och lagrats på ståltank varav fyra månader på jästfällning. Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla, frukten är bivaxgul med inslag av gröna toner av krusbär och päron och lime. Utmärkt till dina färska skaldjur eller din nyfångade fisk.

Aromatisk och fruktig med inbjudande sval frisk känsla,

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Spier Wines är ett vineri med anor som grundades redan år 1692 av Arnout Janz. Deras första vin framställdes dock först 1712. Idag heter källarmästaren Frans Smit, som med sin vision och investeringar i vineriet, har ökat produktionen de senaste åren. Spier Wines anläggning ligger i Stellenbosch och är en av de mest prisbelönade vingårdarna i Sydafrika. Många av de byggnader som uppfördes vid ursprunget finns fortfarande kvar och är en stor turistmagnet. Sedan 1970-talet har vinentusiaster kunnat besöka vingården för att uppleva hantverket och de imponerande arkitektoniska inslagen på plats. Målet har varit att ta sitt ansvar gentemot både miljön och samhället, och Spier Wines är kända för sin ansvarsfulla hantering av turismen. Vingården har på grund av detta fått erkännanden från många olika externa organisationer. Bland annat FTTSA (Fair Trade in Tourism) och WIETA (Wine Industry Ethical Trade Association).

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.