Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

english sparkling
Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015 Florala toner och en elegant fruktighet.
Produkttyp Mousserande vin
Land/Region Storbritannien, England
NR 56054
749,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015

Florala toner och en elegant fruktighet.


Engelskt vin har framtiden för sig. Här är det mousserande vinet Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015, ett vackert hyllningsvin till en bortgången bror. Smakerna är komplexa och bjuder på friska och fräscha inslag av gröna äpplen, citrus och mineral, brioche och vita blommor. Rikt, långt avslut.

Friskt, matvänligt och riktigt snyggt förpackat. Duka fram till eleganta fiskrätter eller till ostron och andra skaldjur.

Friska och fräscha inslag av gröna äpplen, citrus och mineral, brioche och vita blommor.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Klimatet i engelska Sussex är minst sagt oberäkneligt och årgångsvariationen enorm. Därför kan drömmen om vinodling bli problematisk, men vinproducenten Dermot Sugrue med varumärket Sugrue South Downs har lyckats hålla den vid liv sedan första årgången 2009. Sedan dess har ett antal ytterligare år fallit riktigt väl ut med rejäl uppmärksamhet och fina recensioner. Dermot Sugrue gör även viner hos Wiston Estate.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.