Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

english sparkling
Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015 Dermot Sugrue är en skicklig visionär – här levererar han ett bubbel med väldigt mycket karaktär och integritet.
Produkttyp Mousserande
Land/Region Storbritannien, England
NR 56054
749,-
12%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015

Dermot Sugrue är en skicklig visionär – här levererar han ett bubbel med väldigt mycket karaktär och integritet.


Sugrue Cuvée Boz Blanc de Blancs 2015 Engelskt vin har framtiden för sig och vinmakaren Dermot Sugrue är en skicklig visionär – här levererar han ett bubbel med väldigt mycket karaktär och integritet. Rejält drag i syran och med toner av både grapefrukt och färsk ananas. Ett vackert hyllningsvin till en bortgången bror. Smakerna är komplexa och avslutet är långt. Friskt, matvänligt och riktigt snyggt förpackat. Duka fram till eleganta fiskrätter eller till ostron och andra skaldjur.

Friska och fräscha inslag av gröna äpplen, citrus och mineral, brioche och vita blommor.

Se när Wine Table provar vinet här. 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Klimatet i engelska Sussex är minst sagt oberäkneligt och årgångsvariationen enorm. Därför kan drömmen om vinodling bli problematisk, men vinproducenten Dermot Sugrue med varumärket Sugrue South Downs har lyckats hålla den vid liv sedan första årgången 2009. Sedan dess har ett antal ytterligare år fallit riktigt väl ut med rejäl uppmärksamhet och fina recensioner. Dermot Sugrue gör även viner hos Wiston Estate.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.