Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

Wine Table Tahbilk Marsanne Australien
Tahbilk Marsanne Smakrik, frisk och kryllar av gula frukter
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Australien, Victoria
NR 6406
125,-
13%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Tahbilk Marsanne

Smakrik, frisk och kryllar av gula frukter


Tahbilk Marsanne är ett smakrikt vitt vin från Australien som kryllar av intensiva aromer av gula frukter som citrus, ananas, gula äpplen och aprikos. Torrt med lång eftersmak där den friska syran ger liv till vinet.

”kryllar av intensiva aromer av gula frukter som citrus, ananas, gula äpplen och aprikos”

Tahbilk Marsanne passar perfekt till smakrikare rätter av fisk- och skaldjur eller kyckling med härliga rotfrukter i ugn tillsammans med en kall sås.

Se när Wine Table provar vinet här.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

År 1860 grundades Tahbilk och är därmed faktiskt en av Australiens äldsta vinegendomar! och som dessutom fortfarande är i drift. Aboriginernas namn på Nagambie är tabilk-tabilk, vilket betyder ”platsen med många vattenhål” och därav fick vinegendomen sitt namn. Vinhuset drivs sedan fyra generationer tillbaka av familjen Purbrick och de kombinerar sin anrika historia med moderna metoder. Till exempel arbetar de uteslutande med skruvkork på alla sina viner. De är starkt förknippade med sina gamla vinstockar och har blivit berömda för sina shiraz, cabernet sauvignon- och marsanneviner.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.