Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

prisvärt rött till kött
The Chocolate Block 2021 Läckert och smakrikt vin med en pepprig, tät känsla och inslag av viol, björnbär och lakrits.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 2086
269,-
14,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

The Chocolate Block 2021

Läckert och smakrikt vin med en pepprig, tät känsla och inslag av viol, björnbär och lakrits.


Chocolate Block 2021 är en av Boekenhoutskloofs mest populära viner och bjuder på en spännande blandning av syrah, medelhavsdruvor och en gnutta cabernet. Smaken är kryddig med inslag av lakrits, en hint av kakao, torkade örtkryddor och ett stort mått mörka bär. Vinet är utmärkt till cheddarostfyllda dovhjortsbiffar med krämig grönpepparsås och hasselbackspotatis – men även utsökt till smakrika ostar och mustiga grytor.

Läckert och smakrikt vin med en pepprig, tät känsla och inslag av viol, björnbär och lakrits. Syrah är den dominerande druvan och sedan strösslar man med Grenache, Cinsault, Cabernet och en gnutta Viognier.

Se när Wine Table’s redaktion testar Chocolate Block 2021: här

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinproducenten Boekenhoutskloof grundades redan 1776 i Swartland, norr om Kapstaden. Namnet Boekenhootskloef betyder "bokträdsdalen" på afrikaans. Egendomen odlar druvsorterna syrah, cabernet sauvignon, cabernet franc, grenache, semillion och viognier – och chefsvinmakare är Marc Kent.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.