Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Tomtebogatan 5
113 39 Stockholm

sydafrika pinotage
Wolf & Woman Pinotage 2021 Fruktig, frisk och lätt med toner av blåbär, tranbär, hallon, körsbärskärnor, rosmarin och kryddor.
Produkttyp Rött vin
Land/Region Sydafrika, Western Cape
NR 56866
249,-
12,5%
750 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Wolf & Woman Pinotage 2021

Fruktig, frisk och lätt med toner av blåbär, tranbär, hallon, körsbärskärnor, rosmarin och kryddor.


Wolf & Woman Pinotage 2021 Oerhört klunkvänlig pinotage från Sydafrika som är iklädd en modernare kostym. Stilen är fruktig, frisk och lätt med toner av blåbär, tranbär, hallon, körsbärskärnor, rosmarin och kryddor. Serveras gärna lite svalt i Bourgognekupa. Det här vinet kan med fördel drickas till en lätt kryddig lammkorv eller till en liten elegant älgkebab.

Stilen är fruktig, frisk och lätt med toner av blåbär, tranbär, hallon, körsbärskärnor, rosmarin och kryddor.

Se när Wine Table’s redaktion provar vinet här.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Jolandie Fouché är en ny och spännande vinproducent från Malmesbury i Swartland. Jolandie strävar efter att göra viner som verkligen speglar ursprunget. I Wolf & Woman Wine använder hon omsätter hon kunskapen hon fått efter att ha arbetat som vinmakare i både Australien och Kalifornien samt hos andra producenter i sitt hemland.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.