Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Zenato Bardolino Rosé 2021
Zenato Bardolino Rosé 2021 Sommarens pigga och fräscha rosé
Passar till
Smakikon för drycken: FläskSmakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: GrönsakerSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: BuffématSmakikon för drycken: Sällskapsdryck
Produkttyp Rosévin
Land/Region Italien, Venetien
NR 51398
121,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Zenato Bardolino Rosé 2021

Sommarens pigga och fräscha rosé


Lätt frisk sommardoft med pigg fräsch frukt och söta sommarbär. Rejält driv i syran och koncentrerad eftersmak med dominerande skogsbär. Rosé av de lokala storheterna corvina veronese, rondinella och molinara. Med sin torra och lätt tanninstrukterade stil är detta ett fantastiskt matrosé. Ceasarsallad eller jordgubbstabbouleh med halloumi och kryddig korv är enkla val som passar utmärkt till Zenato Bardolino Rosé.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Sergio och Carla Zenato förälskade sig i området runt Gardasjön och etablerade sig där redan 1960. Sedan dess har familjen Zenato skapat en tradition med fokus på hantverk och kvalitet för sina viner. Med stor omsorg och en enorm respekt för jorden och dess terroir levererar Zenato år efter år på absolut topp. Att området runt Gardasjön var unikt visste Sergio redan från början och han var övertygad om att han skulle kunna producera toppviner härifrån.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.