Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Läckra räkor i krustad
Bild på Pongrácz Rosé

I glaset

Pongrácz Rosé

Läs mer

Läckra räkor i krustad

Krustader med en läcker röra på räkor och smak av citron, äpple, rödlök och dill. Perfekt som tilltugg till bubblet i helgen. Lägg i fyllningen i krustaden strax innan serveringen för att krustaderna inte ska bli mjuka.


I glaset

Pongrácz Rosé

Läs mer
Bild på Pongrácz Rosé

Krustader med en läcker röra på räkor och smak av citron, äpple, rödlök och dill. Perfekt som tilltugg till bubblet i helgen. Lägg i fyllningen i krustaden strax innan serveringen för att krustaderna inte ska bli mjuka.

Ingredienser

12 Krustader

1 litet äpple
Saft av 1 citron
1 ½ dl majonnäs
1 ½ dl färskost
½ rödlök
Två knippe dill
100 g räkor
Salt och peppar

Gör såhär:

  • 1. Finhacka äpplet och rödlöken. Blanda sedan äpplet med saften från en citron och låt dra i några minuter.
  • 2. Blanda sedan äpple och lök med lite majonnäs och naturell färskost till önskad konsistens och balans. Smaka av med salt peppar och finhackad dill.
  • 3. Lägg en klick av lök- och äppelröran i krustaden och toppa med några färska räkor. Servera med dillvippa.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.