Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på Rökt lax med pepparrot och forellrom
Zenato Bardolino Rosé

I glaset

Zenato Bardolino Rosé

Läs mer

Rökt lax med pepparrot och forellrom

Upplev en symfoni av smaker med vår delikata rökta lax med läckra toppingar. Snabb och lyxig att servera till de svala rosévinet!


I glaset

Zenato Bardolino Rosé

Läs mer
Zenato Bardolino Rosé

Ingredienser

150 g rökt salmalax


1 msk forellrom

2 tomater 1 röd 1 grön

1 kruka gräslök

1 bit pepparrot

½ citron

2 stänk tabasco

Salt & svartpeppar

Olivolja

Gör såhär:

  • 1. Skär lax och tomater i ca ½ cm skivor eller små munsbitar.
  • 2. Arrangera båda i en liten halvdjup skål per person eller på ett fat för att dela.
  • 3. Toppa med forellrom, finskuren gräslök och några riv pepparrot.
  • 4. Blanda dressing på olivolja, citron, tabasco, salt & peppar för att ringla över cirka en matsked per skål precis innan servering.

De bästa vintipsen & recepten, rätt ner i din inkorg.

Vi älskar att dela med oss av det goda vi provar. Ta del av våra undangömda favoriter genom att registrera dig här.