Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Bild på 8 Virgenes La Zorra
8 Virgenes La Zorra Torrt, friskt och fräscht i munnen
Passar till
Smakikon för drycken: FiskSmakikon för drycken: FågelSmakikon för drycken: Skaldjur
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Spanien, Kastilien-León
NR 79448
161,-
13.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

8 Virgenes La Zorra

Torrt, friskt och fräscht i munnen


8 Virgenes La Zorra är frisk och smakrik med toner av persika, aprikos och mandel. Viss fetma, lätt blommiga toner med en fin mineralitet och balanserad syra med en lång eftersmak. Här finns en doft av vita frukter, rostat vete, vanilj och aromatiska örter.

”Det är som en rakryggad spanjor.” –Andreas Grube

Passar utmärkt till skaldjur, feta fiskrätter, ljust kött eller smakrika sallader. Se recept på parmesangratinerade havskräftor.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinos La Zorra ligger i bergiga Salamanca som är en del av regionen Castilla y León, nära gränsen till Portugal. Vinmakare Agustin Maillo vision är att lyfta fram sällsynta druvor. För några år sedan bestämde han sig för att börja arbeta med vin på heltid, inte helt chockerade eftersom hans familj alltid producerat vin i området. La Zorra äger omkring 20 hektar vingårdar med minst 60 år gamla vinrankor planterade i granit och skifferjord.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.