Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En flaska med Blason de Bourgogne Mâcon-Villages, ett vitt vin från Bourgogne i Frankrike
Blason de Bourgogne Mâcon-Villages Prisvärt insteg i den vita magin från Bourgogne
Passar till
Produkttyp Vitt vin
Land/Region Frankrike, Bourgogne
NR 2295
129,-
12.5%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Blason de Bourgogne Mâcon-Villages

Prisvärt insteg i den vita magin från Bourgogne


Blason de Bourgogne Mâcon-Villages är en representativ vit Bourgogne på Chardonnay.  Vinet är friskt med en nötig doft av solig gul frukt som äpple och nektarin. Fylligt, mjukt och charmerande med en balanserad fatkaraktär. Avslutet friskt med citronzest och en näve färska örter. Ett verkligt prisvärt insteg i den vita magin från Bourgogne!

Appellationen Mâcon-Villages ligger i det franska distriktet Mâconnais, beläget i de sydligare delarna av Bourgogne. Appellationsstatus i distriktet kom till 1937 och idag utgörs dessa av 3 800 hektar vinodlingar.

“Fyllig och mjuk, charmerande”

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Blason De Bourgogne är en del av ett kooperativ som består av fler än 200 vinodlare i regionen Bourgogne. Från Côte d’Or i norr till Mâconnais i söder. Vinerna kännetecknas år efter år av god kvalitet, ursprungstypicitet och prisvärdhet. Hållbarhet har även länge varit högt prioriterat för dessa vinodlare och de är certifierade enligt "Vignerons Engagés" som är en av de främsta hållbarhetscertifieringarna i världen.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.