Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

Château La Rame 2019 Wine Table
Château La Rame 2019 Komplext sött vin med toner av sultanrussin, aprikos och saffran
Passar till
Produkttyp Sött vin
Land/Region Frankrike, Bordeaux
NR 7962
119,-
13%
375 ML
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Château La Rame 2019

Komplext sött vin med toner av sultanrussin, aprikos och saffran


Château La Rame 2019 är ett aromatisk och välsmakande sött vin gjord på druvan sémillion och har sitt ursprung från Sainte Croix du Mont, som ligger i det exklusiva vinområdet Bordeaux. Klimatet i området gynnar ädelröta, botrytis, vilket är receptet för detta läckra och tilltalande vin där aromer som söt sultanrussin, aprikos, kryddig saffran, bivax, mandelmassa och grillad citron står i centrum.

”Ädelröta är receptet för detta läckra och tilltalande vin”

Vinet är riktigt lagringsvänligt tack vare sin komplexa, fylliga, söta och friska karaktär. Château La Rame 2019 är ett ärligt fynd till sött vin, och gör sig bra ihop med bakverk, fruktdesserter, blåmögelost eller till gåslever.

Se när Wine Table testar vinet här!

 

 

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.

Om Producenten

Vinproducenten är bland de äldsta och mest kända egendomarna i appellationen Sainte Croix du Mont. Vingården köptes 1956 av Claude Armand, men idag drivs den av sonen Yves Armand tillsammans med sina två barn Angelique och Grégoire. På 20 hektar produceras 75 procent sémillion och 25 procent sauvignon blanc. Som bland annat utgör grunden till det här vinet.

Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.