Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Fylligt och mjukt med saftig karaktär, rökiga toner och utmärkt längd Fontaine du Clos Reflets de l’Âime Vacqueyras 2019
Passar till
LammNöt
Produkttyp Rött vin
Land/Region Frankrike, Rhonedalen
NR 90057
191,-
14%
750 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Fylligt och mjukt med saftig karaktär, rökiga toner och utmärkt längd

Fontaine du Clos Reflets de l’Âime Vacqueyras 2019


Ett vin som reflekterar själen? I alla fall enligt det vackra namnet på flaska. Fontaine du Clos Reflets de l’Âime är granskogsfolkets och flanellskjortans vin. Ut i skog och mark, grilla över öppen eld, ta med en flaska av det här, voila! Fylligt och mjukt med saftig karaktär, rökiga toner och mineral med utmärkt längd. Priset? It’s a bargain!

Druvorna har handplockats, avstjälkats och jäst separat efter druvsort. Vinet av syrah och mourvèdre har lagrats ett år på franska ekfat, vinet på barriquer och grenache har lagrats på betongtank. Efter buteljering har även vinet lagrats minst ett år hos producenten.

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Domänen Fontaine Du Clos grundades av Jean Bernier under 1980-talet – på plats klassiska Rhône-dalen. I början såldes vin och druvor till andra producenter, men idag buteljerar företaget sitt eget vin och under egen etikett. Egendomen är stor och spänner över 100 hektar, men 14 hektar i Vacqueyras, varav namnet på vinet. Gården producerar inte bara vin utan driver även en plantskola för vinstockar och man odlar cirka 30 olika druvsorter.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.