Samarbete

Wine Table Stockholm AB

Rehnsgatan 24
113 57 Stockholm

En grön blob som är i bakgrunden på datorskärmar En grön blob som är i bakgrunden på mobiler
Fontanafredda Raimonda Barbera d’Alba 2020 En välgjord barbera ger precis allt man kan önska av ett vin för många goda stunder
Produkttyp Rött vin
Land/Region Italien, Piemonte
NR 7159601
109,-
14,5%
0 ml
Du vet väl att du kan beställa dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.

Fontanafredda Raimonda Barbera d’Alba 2020

En välgjord barbera ger precis allt man kan önska av ett vin för många goda stunder


Det är inte för intet som viner på druvan barbera kallas för ”folkets vin” eller ”il vino del popolo”, i Italien. En välgjord barbera ger precis allt man kan önska av ett vin för många goda stunder – detta genom snygg struktur av mogen frukt, fräschör och läcker kryddighet.

På den svenska marknaden finns få barberaviner från Piemonte som ger tillräckligt hög kvalitet i förhållande till sitt pris. Därför väljer det välrenommerade vinhuset Fontanafredda att utmana marknaden genom att sänka priset på sin populära Raimonda Barbera d’Alba, från 149 kr till 109 kr. Idén är att visa upp hur ett barberavin av god kvalitet ska smaka och dofta.

Raimonda Barbera d’Alba 2020 är ett fylligt och fruktdrivet vin med delikata toner av mogna körsbär, björnbär och kryddor. Vinet har en mjuk rostad ton från ekfaten, fin struktur och fräschör. En ypperlig barbera som passar såväl italienska charkuterier som en smakrik pasta, pizza eller fina rätter på svamp.

Snygg struktur av mogen frukt, fräschör och läcker kryddighet.

 

Du vet väl att du kan beställa hem dina favoritviner? Till ditt närmaste Systembolag,
ombud eller direkt hem.
En snurrande röd vinflaska
Grön bakgrund för producenten

Om Producenten

Denna underbara producent grundades av Italiens första kung, Vittorio Emanuele II år 1858 i byn Serralunga d’Alba i distriktet Barolo, Piemonte. Idag tar egendomen hand om över 100 hektar vinodlingar och producerar viner i alla prislägen och kvaliteter. Fontanafredda var först i Barolo med både kommunbetecknade och vingårdsbetecknade baroloviner. Fontanafredda fick 2017 utmärkelsen “Winery Of The Year” av det erkända vinmagasinet Wine Enthusiast.

Bild på en höna som håller i ett vinglas
Missa inte vårt populära nyhetsbrev! Nyhetsbrevet är redaktionellt, kostnadsfritt och kommer varje vecka till din inkorg.